Foto: AFP/Scanpix

Aktieri Brets Pits un Andželīna Džolija (abi attēlā) līdz šim bija viens no retajiem Holivudas pāriem, kurš viesa cerības, ka šovbiznesa pārstāvjiem iespējams "ilgi un laimīgi līdz mūža galam" attiecību scenārijs. Šonedēļ publiskajā telpā izskanējušas runas, ka saticīgie mīlnieki piedzīvo nopietnu krīzi.

Kāds tuvs pāra draugs, kurš, protams, vēlējies palikt anonīms, slavenību dzīvi atspoguļojošajam izdevumam Radar Online atklājis, ka Holivudas slavenākā mīlas pāra laulība pavisam drīz varētu tikt šķirta.

Pāra draugs izpļāpājies, ka pēdējā laikā Džolija un Pits plēšoties kā kaķis ar suni. Abi nemitīgi strīdoties un, lai arī kā pūlētos, nespēj rast kompromisu un atrisināt savstarpējās nesaskaņas.

Laulības lūzuma punkts bijis aizvadītā gada decembrī, kad Džolija Kambodžā uzņēmusi savu jaunāko filmu First They Killed My Father. Paparaci Pita sieviņu toreiz iemūžināja uzņemšanas laukumā divdomīgā brīdī kopā ar kādu filmēšanas grupas dalībnieku.

Bildes esot tik ļoti satricinājušas Pitu, ka tas steigšus devies pie savas sievas uz Kambodžu, lai izskaidrotu attiecības. Abi pamatīgi sakašķējušies, un aktieris grasījies iesniegt tiesā prasību šķirt laulību, taču daži draugi un radinieki viņu atrunājuši no šīs domas.

Tā vietā Pits sev un sieviņai noorganizējis romantisku ceļojumu uz Vjetnamu, taču pūles nav attaisnojušās - strīdi turpinājušies. Tiesa, aktieris nav metis plinti krūmos.

Drīz vien viņš noorganizējis vēl vienu ceļojumu. Šoreiz mīlnieki devušies uz Taizemi un līdzi ņēmuši arī savu bērniņus, bet arī otrajā piegājienā laulību krīzi nav izdevies atrisināt - abi nemitīgi plēsušies un bārstījušies ar pārmetumiem.

Informators paziņojis, ka laulība drīz varētu tikt šķirta. Tā kā pāris pagaidām šīs runas nav komentējis, baumas turpina izplatīties, un aktieru privātā dzīve tiek apspriesta kā nekad agrāk.

Pita un Džolijas attiecības sākās 2005. gadā, kad abi kopā filmējās kinolentē Smita kungs un kundze (Mr. and Mrs. Smith). Savukārt 2014. gada vasarā abi kļuva par precētu pāri. Aktieri audzina trīs bioloģiskos bērnus un trīs, kuri adoptēti dažādās pasaules valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!