Foto: Vida Press
Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi cītīgi seko līdzi tam, kā pieaug pasaulslaveno zvaigžņu atvases, un ievērību izpelnījusies arī aktrises Rīzas Viterspūnas daiļā meita Ava (abas attēlā), kura no savas skaistās māmiņas pārmantojusi visas labākās izskata iezīmes.

Ava nākusi pasaulē Viterspūnas pirmajā laulībā ar aktieri Raienu Filipi. Aizvadītā gada septembrī viņa nosvinēja 17 gadu jubileju, un ārzemju mediji nebeidz vien jūsmot, cik ļoti jaunā meitene līdzinās savai mammai.

Ja neskaita to, ka Avas vecāki ir atpazīstamas kinozvaigznes, visādi citādi viņa vada visai parastu pusaudzes dzīvi – Viterspūnas meita mācās, aktīvi rosās sociālajos tīklos, reizēm blakus mammai mirdz uz sarkanā paklāja, brīvajā laikā tiekas ar draugiem un dara citas lietas, ko iecienījuši viņas vienaudži.

Neraksturīgi Holivudas spīdekļu atvasēm, Ava pagaidām nav nedz izmēģinājusi spēkus lielajā kino, nedz strādājusi par modeli. Lai gan ārzemju medijos agrāk uzvirmojušas runas, ka meitene labprāt kļūtu par aktrisi, anonīmi informatori klāstījuši, ka Viterspūna pagaidām savai atvasei neļauj to darīt.

Savukārt februāra sākumā intervijā izdevumam "Vanity Fair" pati Viterspūna klāstīja, ka meita vēl tikai esot savas nākotnes profesijas meklējumos. "Viņa vēl mācās skolā un viņai ir daudz laika izdomāt, ar ko viņa vēlas nodarboties," sacījusi Viterspūna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!