Foto: Vida Press
Cīņu ar krūts vēzi ceturtajā stadijā zaudējusi amerikāņu modele, šova "America’s Next Top Model" bijusī dalībniece Džeila Strausa (attēlā 2009. gadā). 34 gadu vecumā viņa šonedēļ devusies mūžībā.

Krūts vēzis modelei tika diagnosticēts pirms aptuveni diviem mēnešiem. Savukārt smagā stāvoklī slimnīcā sieviete nonāca 22. novembrī, vēsta raidsabiedrība CNN.

"Šodien mēs zaudējām savu eņģeli uz zemes, viņa ir atpakaļ garu pasaulē, no kuras viņa ieradās, un mēs zinām, ka viņa mūs uzmanīs," teikts modeles tuvinieku izplatītajā paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem.

Oktobrī modele sociālajos tīklos plašākai sabiedrībai atklāja, ka viņai ir vēzis. "Tas ir agresīvi izplatījies pa visu manu ķermeni un nav ārstējams. Ar ārstēšanu manu dzīvi varētu pagarināt vairāk nekā tikai par pāris mēnešiem, dakteri teica, ka es to varētu paveikt. Es nevēlos mirt," savus atbalstītājus bija uzrunājusi modele.

Plašāku atpazīstamību Strausa iemantoja ar dalību populārā šova "America's Next Top Model" astotajā sezonā, kurā viņa palika sestajā vietā.

Vēlāk sieviete cīnījās ar narkotiku atkarību, par kuru pirmoreiz publiski runāja 2012. gadā "The Dr. Phil" šovā.
View this post on Instagram

Animal Therapy💜 #giantrabbit #bunny

A post shared by Jael Strauss (@eureka.secrets) on Oct 19, 2018 at 2:26pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Jael Strauss (@eureka.secrets) on Oct 10, 2018 at 4:06am PDT

View this post on Instagram

Ode to the summertime 🔥

A post shared by Jael Strauss (@eureka.secrets) on Sep 6, 2018 at 1:47pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!