Foto: LETA

Šajā pavasarī laimīgu notikumu savā privātajā dzīvē piedzīvojis olimpiskais čempions soļošanā Aigars Fadejevs – 20. martā viņš otro reizi iestūrējis laulības ostā.

Fadejeva un uzņēmējas Evas Butānes, kura pēc laulībām pieņēmusi vīra uzvārdu, kāzas notikušas pavisam klusi vien vistuvāko cilvēku lokā. Tā kā nozīmīgais notikums noteiktajā datumā plānots jau sen, pāris laulības nav vēlējies atcelt.

"Mums, protams, nācās saskarties ar valstī noteiktajiem ierobežojumiem. Vairākās pasaules valstīs ir slēgtas robežas, tāpēc daudzi viesi, kas nedzīvo Latvijā, nevarēja ierasties uz mūsu svinībām. Nācās atcelt arī ieplānoto kāzu ceļojumu. Neraugoties uz to visu, no mazumiņa, ko varējām izdarīt, man šķiet, tika paveikts maksimālais," izdevumam "Privātā Dzīve" stāstījis sportists.

Pāris jāvārdu viens otram teica dzimtsarakstu nodaļā, kāzu svinīgā daļa svinēta itāļu restorānā, bet pēc tam pāris devies uz Nurmuižas pili, lai baudītu romantisku divvientulību, bet dienas izskaņu jaunlaulātie baudījuši Liepājā. Fadejevs nav slēpis, ka nākotnē plāno jāvārdu teikt arī altāra priekšā un sarīkot arī īstas kāzu svinības – tām viņš jau noskatījis Nurmuižas pili.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!