Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Pie vīra izgājusi augstdzimusī britu lēdija Amēlija Spensere – mirušās princeses Diānas brāļa Čārlza Spensera meita. Nezināmu iemeslu dēļ Spensers meitas kāzās nebija ieradies; nav arī zināms par citu karaļnama locekļu klātbūtni, ziņo "Mail Online".

Diānas brālim Čārlzam Spenseram kopumā ir septiņi bērni no trim dažādām sievietēm, un lēdija Amēlija ir viena no viņa dvīņumeitām. Amēlijas Spenseres kāzās klāt bija arī viņas dvīņumāsa lēdija Elīza.

Lēdija Amēlija salaulājusies ar Gregu Maletu, ar kuru draudzējas jau 14 gadus. Kāzu svinības notikušas fermā netālu no Keiptaunas Dienvidāfrikā. "Šei mums ar Gregu bijuši tik daudz laimīgu brīžu, ka esam laimīgi precēties tieši te. Tagad šī vieta mums būs vēl īpašāka," otrdien izdevumam "Hello" teikusi 31 gadu vecā lēdija, kurai šīs laulības ir pirmās dzīvē.

Ceremonijā klāt bija vēl viena Amēlijas māsa - lēdija Kitija, par kuras kāzām vēstījām 2021. gadā. Kitija par vīru apņēmusi divreiz vecāku miljardieri, modes industrijas magnātu Maiklu Lūisu.

Klāt bija arī lēdijas amēlijas brālis Samuels. Pagaidām nav zināms, kāpēc ģimenes tēvs meitas kāzās nepiedalījās.

Lēdijas Amēlijas izskatīgais vīrs ir par viņu divus gadus vecāks fitnesa treneris, kura ģimenē atrodamas arī regbija zvaigznes. Puisis Amēliju bildināja 2020. gadā, un Čārlzs Spensers pauda prieku par meitas izvēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!