Foto: Vida Press
Reti kuram neko neizsaka izdaudzināto Kardašjanu māsiņu uzvārds. Pati slavenākā ģimenes pārstāve, protams, ir Kima, kurai popularitāti nesusi viņas brangā pēcpuse un regulāra miesas atkailināšana. Tiesa, arī viņas jaunākā pusmāsiņa Kailija Džennera (attēlā) var lepoties ar apetītlīgu dupsi.

Kailija augustā nosvinēja 18 gadu jubileju, un Džennera jau vairākkārt pierādījusi pasaulei, ka viena no viņas labākajām īpašībām ir sievišķīgais un formīgais augums. Nesen viņa piedalījusies ļoti pikantā foto sesijā, kurā skaistule pozējusi peldkostīmā.

Foto sesija norisinājusies Santbartelmī, un tā ieturēta iecienītākajā Kardašjanu māsiņu noskaņā - Kailija, tērpusies melnā peldkostīmā ar dziļu dekoltē un bikini izgriezumu, pozējusi pie baseina.

Smukā Kimas pusmāsa izrādījusi savu augumiņu dažādās pozās, taču gandrīz visas veidotas tā, lai bildes centrālais elements būtu viens - Kailijas tvirtais, formīgais dibentiņš. Turklāt fotogrāfe īpaši centusies izveidot perfektus un neatkārtojamus kadrus. Lai to paveiktu, viņa pat gulējusi uz muguras, kājas izslējusi augstu gaisā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!