Foto: DELFI

Strauji tuvojas skatītāju iemīļotā TV3 šova Saimnieks meklē sievu otrā sezona, un pirmajā rudens sērijā skatītāji tiksies ne tikai ar pieciem iekārotākajiem varoņiem, bet arī ar atraktīvo un enerģisko šova vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari (attēlā).

To, kuri no desmit vasarā izvēlētajiem pretendentiem saņēmuši visvairāk vēstuļu, skatītāji uzzinās 11. oktobra vakarā, kad Sipeniece dosies ciemos gan pie tiem, kuru mīlas un saimniecisku roku meklējumiem būs iespējams sekot līdzi otrās sezonas sērijās, gan tiem, kuri līdz dalībai šovā netika.

"Šogad izskatās, ka saimnieki zina, uz ko iet! Līdz ar to viņi ir mērķtiecīgāki, ar viņiem ir vienkāršāk un vieglāk. Visiem saimniekiem ir svarīgs rezultāts," pēc iepazīšanās ar šīs sezonas dalībniekiem atzinusi Sipeniece.

Šova veidotāji sola, ka šī sezona būs spraigiem notikumiem pilna - jau pirmajā sērijā atklāsies, ka viens no saimniekiem vasarā palicis bez mājas, bet īstā saimnieka meklētāju Magoni Burku saimniecībā apciemojis nelūgts līgavaini.

Potenciālo precinieču un precinieku atsaucība šogad bijusi īpaši liela - pavisam kopā saimnieki saņēmuši 502 vēstules, no kurām dažas ceļojušas pat no Anglijas un Dānijas.

Savukārt to, kuras pretendentes no vēstuļu rakstītājām izvēlēsies četri saimnieki un kurus puišus par labiem atzīs Magone Burka, skatītāji uzzinās otrajā šova sērijā.

Gatavojoties šova sākumam, lauku dzīves burvību paguvusi izbaudīt arī šova vadītāja Baiba - filmējot Saimnieks meklē sievu pašreklāmu, viņa paguva demonstrēt savu meistarību gan pie traktora stūres, gan pielabinot gotiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!