Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš sestdien, 2. martā, piedzīvoja smagu kritienu un guva traumu, brīvdienās kļuvis par tēvu meitiņai.

Daugaviņa meita piedzimusi svētdienas rītā. Plašākai sabiedrībai viņš priekpilnos jaunumus dažas stundas vēlāk atklājis paziņojumā "Spartak" mājaslapā.

Hokejists pateicies visiem par viņam pausto atbalstu un laba vēlējumiem un noslēgumā piebildis, ka "man šorīt piedzima meita, pēc iespējas ātrāk vēlos redzēt viņu un sievu".

Šis ir Kaspara un viņa sievas Santas otrais kopīgais bērns. 2015. gada rudenī pasaulē nāca viņu pirmdzimtā meita Amanda.

Atgādinām, ka Daugaviņš sestdien guva traumu Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas trešajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA. Otrā perioda izskaņā Daugaviņš kreisajā malā izgāja viens pret SKA vārtsargu Igoru Šestjorkinu, kurš latviešu uzbrucēju paklupināja. Tā kā epizode bija tuvu apmalei, Daugaviņš nespēja izvairīties un sagrupēties, sāpīgi ielidojot apmalē. Viņš laukumu pameta uz nestuvēm.

Daugaviņš pirmdien izrakstīts no slimnīcas un atveseļošanos tagad turpinās jau ārpus medicīnas iestādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!