Foto: LETA/Publicitātes foto

Pašmāju presē savulaik dedzīgi tika iztirzāti leģendārā hokejista, "Lido" mārketinga vadītāja Sanda Ozoliņa mīlas dzīves līkloči, bet pēdējos gados sportista privātās gaitas apvijis noslēpumainības plīvurs. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka Ozoliņam jau vairāk nekā divus gadus ir nopietnas attiecības.

Hokejista mīļotā sieviete ir modele un bijusī titula "Mis Latvija" īpašniece Ina Avalseviča, kura vairākkārt defilējusi arī izsmalcinātā zīmola "Amoralle" tērpu skatēs, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Pašmāju prese ziņo, ka pāris pirmssvētku laikā kopā apmeklējis vairākus nozīmīgus pasākumus, tostarp arī TV3 un laikraksta "Diena" rīkotās apbalvošanas ceremonijas "Latvijas lepnums" neseno filmēšanu.

Tiesa, savas attiecības ar Inu hokejists līdz šim nav afišējis, tomēr nesenā intervijā žurnālā "Santa" Ozoliņš neslēpa, ka viņam ir draudzene. Tāpat arī sportists atzina, ka labprāt vēlreiz kļūtu par tēvu.

"(..) Līdz nesenam laikam visa mana pasaule galvenokārt sastāvēja tikai no hokeja. Personīgajā dzīvē nevarēju būt kādam etalons un pats sev uz pleca uzsist: "Jā, Sandi, malacis!" Zinu, ko noteikti vēl gribētu, – lai augstākais spēks vai Dievs, kā nu kurš to sauc, man ļautu vēlreiz izbaudīt ģimeni. Tā, kā es to saprotu. Un lai šajā ģimenē būtu arī bērniņš. Un lai es varu viņu izaudzināt par labu, iejūtīgu, izpalīdzīgu cilvēku. Tas, protams, nenozīmē, ka mani jau pieaugušie dēli tādi nav. Bet mana personīgā piedalīšanās šajā procesā, laiks un uzmanība – to es gribētu piedzīvot," šoruden intervijā klāstīja Ozoliņš.

Inu savulaik vienoja attiecības ar uzņēmēju Aināru Pauniņu. Abiem ir arī kopīga meitiņa Vivjēna. Savukārt Ozoliņš ir tēvs diviem nu jau pieaugušiem dēliem Kristoferam un Robertam, kas nākuši pasaulē viņa nu jau izjukušajā laulībā ar sievu Sandru.

Sandis un Sandra pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas kopdzīves 2010. gadā izšķīrās.

Pēcāk Ozoliņam izveidojās attiecības ar televīzijas personību Annu Lieckalniņu, un 2012. gadā abi arī saderinājās, bet jau nākamā gada izskaņā arī šī savienība pajuka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!