Foto: Vida Press

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis vairākkārt apliecinājis, ka viņš var lepoties ar labu gaumi, kas atspoguļojas ne tikai viņa izvēlētajos luksusa spēkratos, bet arī apģērbā, un arī Dalasā sportists turpina priecēt ar izcilu stila izjūtu.

Lai arī kur Porziņģis dotos, viņš vienmēr pamanās izcelties. Arī tad, kad basketbolists ar savu sniegumu nežilbina laukumā, viņš nepaliek nepamanīts. Tie, kuri aktīvi seko līdzi sportista gaitām, noteikti būs pamanījuši, ka viņa vizuālais tēls ārpus spēlēm ir pārdomāts no matu galiņiem līdz papēžiem.

Pēdējās pāris nedēļās Porziņģis, kurš pagaidām vēl nav atgriezies laukumā pēc pērn gūtās traumas, vairākās spēlēs cītīgi atbalstījis savu jauno komandu, Nacionālās basketbola asociācijas klubu (NBA) Dalasas "Mavericks", un preses fotogrāfu uzņemtie kadri liecina – sportists allaž ir piedomājis pie tā, kā viņš izskatīsies.

Kamēr daļa ļaužu uz spēlēm dodas ikdienišķā apģērbā un nereti arī apvelk sportiskos fanu krekliņus, Porziņģis priekšroku dod elegantiem uzvalkiem un žaketēm un izskatās kā īsts džentlmenis.

Atgādinām, ka Porziņģis nesen no NBA kluba Ņujorkas "Knicks" tika aizmainīts uz Dalasu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!