Tabloīdu ziņu virsrakstos pamanījies nonākt britu princis Viljams, kurš nesen krasi mainījis vizuālo tēlu, noskujot matus, un par viņa pārvērtībām jau, šķiet, izteikušies pilnīgi visi, kuriem nav bijis slinkums.

Viljamu, kā zināms, pirms pāris gadiem skāra tā dēvētais Vindzoru dzimtas lāsts, kurš piemeklējis teju visus britu karaliskās ģimenes vīriešus. Ja sākumā prinča pakausī bija izveidojies vien neliels plikas ādas pleķītis, tad pēdējos gados viņa matu ērkulis bija kļuvis gaužām šķidrs.

Visbeidzot Viljams, sekojot daudzu slavenu vīriešu, kurus piemeklējusi plikpaurība, piemēram, noskuvis savus matus. Fakts, ka princis spēris tik drosmīgu soli, izpelnījies milzu ievērību un plaši atspoguļots ne tikai britu tabloīdos, bet arī citu zemju medijos un pat kļuvis par pamatu dažādiem jociņiem.

Tā, piemēram, kāds bija pamanījies izplatīt baumas, ka princim jaunais matu griezums esot izmaksājis 180 britu sterliņu mārciņu (aptuveni 205 eiro). Tiesa, drīz vien atklājās, ka tās bijušas pilnīgas muļķības.

Tāpat arī Viljama jauno sasuku izanalizējuši stila eksperti, un viņi teju vienprātīgi lēmuši – princim piestāv jaunais griezums.

Savukārt citus aristokrāta pārvērtības uzjautrinājušas. Tā, piemēram, komiķi no skeču šova "Saturday Night Live" radījuši asprātīgu sižetu, kurā parodēts Viljams un viņa brālis Harijs, kurš pajokojis, ka "Viljama mati šovakar diemžēl nevarēja ierasties".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!