Foto: Privātais arhīvs
Lai arī uzņēmīgās dizaineres, skropstu meistares un divu bērnu māmiņas Kristīnes Deimon (attēlā) augumu pāris mēnešus pēc dzemdībām apbrīno daudzi, pati sieviete ar to nav mierā. Iedvesmojošā sieviete "Facebook" publicējusi atklātu attēlu un stāstu par to, cik grūti viņai iet ar formu atgūšanu.

Deimon allaž bijusi perfekcioniste. Pateicoties smagiem treniņiem, pirms gada viņa bija sasniegusi savu sapņu augumu, bet tad pieteicās bērniņš. Dizainere turpināja lauzt mītus un iedvesmot, arī grūtniecības laikā apmeklējot sporta zāli.

Taču arī slavenības ir tikai cilvēki. Lai arī nesen Deimon aplaimoja savus fanus ar kārdinošām pludmales bildēm, nu viņa "Facebook" nāksi klajā ar atklātu bēdu stāstu.

"Trīs mēneši pēc mazā. Nu neesmu es formā. Un šī vasara nebūs mana. Taisnība, ka esmu ļoti noslinkojusi, kā arī šo trīs mēnešu laikā man ir bijis ļoti daudz stresa, lai figūru atstātu trešajā plānā. Bet, protams, tas nenozīmē, ka necenšos un nedaru neko.

Manas domas pieder ģimenei un darbam. Pieci kilogrami no 20 uzņemtajiem un 10 palikušajiem ir nost. Palikuši vēl pieci. Un, ak, Dievs, kur ir mans "persiks"???

Pēc saviem "ķeizariņiem" tik divus mēnešus atpakaļ manas kājas sajuta skrejceliņu. Un mēnesi atpakaļ tik reāli sāku kustināt hanteles. Ķermeņa procedūrām nav laika. Izturība augusi. Sāku pamanīt lēnām veidojošās formas. Bet joprojām problēmas ar uzturu.

Mans gribasspēks kaut kur maldās. Bet spēja deviņos ierasties sportā mani nav pametusi," par savu cīņu fanes informējusi jaunā, skaistā mamma. Ierakstu Deimon papildinājusi ar attēlu, kurā var novērtēt viņas vidukli trīs mēnešus pēc dēla laišanas pasaulē.

Neskaitāmas fanes metušās mierināt skaisto divu bērnu mammu, uzsverot, ka ar viņas augumu viss kārtībā. Sievietes dalījušās savā pieredzē par formas atgūšanu pēc dzemdībām un uzslavējušas Deimon par to, ka viņa rūpēs par bērniem neaizmirst pati par sevi.

Dizainere uzsvērusi, ka, lai arī vīrietim viņa patiks tāda, kāda ir, viņai svarīgi būt formā pašai sevis dēļ. "Balti apskaužu meitenes, kurām reāli pēc bērna nav pat piepūles, lai būtu vecajā svarā.

Diemžēl esmu no tiem tipiem, kam pēcpuse un kājas uzreiz ieguva apjomu lieko. Figūra man vienmēr būs tāda, cik es viņā ieguldīšu. Neesmu tieva, bet arī ne resna. Ja neko nedarīšu, būšu kā 80 procenti sieviešu, kuras neiespringst un sadzīvo ar savu figūru.

Bet esmu pārāk prasīga pret sevi. Harmonijas manī nebūs, kamēr nebūs figūra ideāla," pilna cīņasspara ir Deimon, atklājot, ka viņas sapnis būtu parametri 100 – 60 – 100.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!