Foto: AFP/Scanpix/LETA
Deviņus gadus vecais princis Džordžs individuālā kārtā mājās klausās karaļnamam netipisku mūziku, proti, viņa gaumi veido smagā rokmūzika, neformālā sarunā ar kādu koristi atklājis zēna tēvs Velsas princis Viljams.

Kā raksta "New York Post", mazais princis ir smagās rokmūzikas fans un viņa mīļākās grupas ir "AC/DC un "Led Zeppelin". Šādu piemīlīgu niansi publiski izstāstījusi koriste Kerolaina Mulvihila, kurai gadījās tā laime gājienā uz karaļa kronēšanas lielkoncertu neformāli aprunāties ar princi Viljamu.

"Mēs gājām un runājām par to, ko dara mūsu koris, un Vils stāstīja, ka viņam ar vecāko dēlu ir diezgan atšķirīgas muzikālās gaumes. Ka Džordžam ļoti patīk "Led Zeppelin" un "AC/DC". Bija ļoti interesanti to dzirdēt," izteicās kora dalībniece.

Saruna notika Vindzoras pils pagalmā, kad Velsas princis un princese piebiedrojās citiem ceļā uz koncertu, kas notika par godu Čārlza III un karalienes Kamillas kronēšanai. Šajā koncertā lielākoties uzstājās britu popmūzikas zvaigznes – "Take That", Keitija Perija, Laionels Ričijs un citi.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijā aizvadītā nedēļas nogale pagāja karaļnama svētku zīmē – pirmo reizi pēc 70 gadiem notika valdnieka kronēšana. Arī pirmdiena, 8. maijs, britiem ir oficiāla brīvdiena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!