Foto: Vida Press
Šobrīd tiek šķirta latviešu izcelsmes apakšveļas modeles Lanas Zakocelas un amerikāņu diplomāta, miljonāra dēla Džastina Etzina (abi attēlā pa kreisi) laulība. Šķiršanās procesam cītīgi seko līdzi ārzemju mediji, un publiskajā telpā uzvirmojušas runas – attiecības izjukušas, jo viens no dzīvesbiedriem, iespējams, bijis neuzticīgs.

Daugavpilī dzimusī Lana un diplomāts Etzins, kurš amata pienākumus pilda Seišelu salās, apprecējās 2015. gada vasarā. Savukārt šī gada sākumā vīrs iesniedza laulības šķiršanas dokumentus.

Nesen modele un diplomāts tikās tiesā, lai vienotos, kā pēc šķiršanās tiks dalīta manta, un ārzemju mediji vēstīja, ka bijušo dzīvesbiedru starpā izcēlies kašķis – Etzins bijušajai sievai pārmetis, ka tā laulības laikā esot bijusi viņam neuzticīga.

Tiesa, tabloīdiem joprojām nav izdevies noskaidrot patiesos šķiršanās iemeslus, un, lai gan Etzins tiesas zālē bijušajai sievai pārmeta sānsoli, ārzemju mediji savos spriedumos par to, kurš ir patiesais grēkāzis, ir piesardzīgi.
Foto: Vida Press

Lana pēdējā laikā vairījusies no preses fotogrāfiem, savukārt Etzins pa šo laiku apmeklējis vairākus saviesīgus pasākumus. Turklāt viņš sabiedrībā izgājis kopā ar citu sievieti – kanādiešu izcelsmes modeli Sofiju Longfordu.

Ārzemju foto aģentūrās publiskotie kadri liecina, ka abi kopā sākuši iziet sabiedrībā drīz pēc tam, kad Etzins bija iesniedzis prasību šķirt laulību ar latviešu modeli.

Tāpat Sofija ik pa laikam parādās arī Etzina sociālo tīklu profilos publicētajās bildēs, kurās diplomāts nav kautrējies modeli apskaut un viņai pieglausties pavisam tuvu.

"Meow" means "woof" in cat. @malyutkaetzin

A post shared by Justin Etzin (@justinetzin) on Mar 6, 2017 at 6:31pm PST

Ibiza hits Westchester @bobsinclar Great night celebrating Elenora's birthday 🎉#Chinh

A post shared by Justin Etzin (@justinetzin) on May 20, 2017 at 8:44pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!