Foto: DELFI

Populārā dažādu televīzijas raidījumu vadītāja un producente Elīna Doļģe šogad piedzīvojusi nopietnas izmaiņas ne tikai savā profesionālajā dzīvē, bet arī mīlas jomā – viņa uzsākusi jaunas attiecības.

Savulaik Doļģei bijušas attiecības ar savu raidījuma Tautas balss partneri Māri Grigali, kā arī ar dziedātāju Gustavo, kurš gan tagad pazīstams kā Arstarulsmirus, bet pērn viņa sabiedrībā izgāja kopā ar uzņēmēju Kasparu Magrinu.

Toreiz gan Doļģe neslēpa, ka, lai gan abi sasnieguši to attiecību stadiju, kad kaut ko slēpt būtu muļķīgi. Prognozēt to, kā viņas un Kaspara mīlasstāsts attīstīsies tālāk, Elīna gan vairījās, atzīstot, ka nevar atbildēt uz jautājumiem, uz kuriem pati nezina atbildes, bet laiks pierādīja, ka šīm attiecībām ilgs mūžs nebija lemts.  

Nesen notikušo alus darītavas Aldaris pasākumu Doļģe apmeklēja pievilcīga puiša pavadībā, kurš, kā vēsta izdevums Kas Jauns, ir Elīnas jaunā mīlestība - Latvijas vīriešu florbola izlases kapteinis un sabiedrisko attiecību speciālists Oskars Fīrmanis (abi kopa attēlā).

Sportists pastāstījis, ka ar Elīnu ir pazīstams jau četrus gadus, kad abi studējuši Rīgas Stradiņa universitātē, bet šī gada pavasarī abi satikušies atkal un sirdīs uzplaukušas jūtas.

"Man viņā patīk it viss, kādu konkrētu īpašību nemaz nevaru tā izcelt. Raksturs, humora izjūta, dzīves uztvere un mērķtiecība - viss kopā," mīļoto sievieti raksturojis Frīmanis un nav slēpis, ka abi arī esot uzsākuši kopdzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!