Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA
Šajā trešdienā katoļu baznīcā Ņujorkā notiks atvadas no Ivanas Trampas – ASV 45. prezidenta Donalda Trampa bijušās sievas un viņa trīs bērnu mātes, kura pagājušajā nedēļā devās mūžībā 73 gadu vecumā, ziņo "New York Post".

Ivana Trampa, kura piedzima Čehijā kā Ivana Zeļņičkova un savu karjeru Amerikā izveidoja kā modele, devās mūžībā, nokrītot pa kāpnēm savā mājā Manhetenā. Ņujorkas policija par notikušo nav ierosinājusi krimināllietu, tas bijis nelaimes gadījums ar letālām sekām. Sieviete pakritusi uz kāpnēm, blakus mirušajai atrasta izlijusi kafijas tasīte. Grūtības ar staigāšanu viņai bijušas jau vairākus mēnešus pirms nāves, Trampa cietusi no gūžas problēmām.

Ivanu Trampu izvadīs trešdien, un bēres apmeklēs arī bijušais ASV prezidents Donalds Tramps.

Tramps bija Ivanas otrais vīrs, viņu laulība ilga no 1977. līdz 1992. gadam. Pārim ir trīs bērni – Donalds Tramps juniors nāca pasaulē laulību gadā, meita Ivana piedzima 1981. gadā un pēc trim gadiem arī otrais dēls Ēriks. Pēc Trampu laulības izjukšanas viņai bija vēl divi vīri, visas šīs laulības izjuka.

Lai gan Ivanai Trampai ar Donalda nākamajām sievām bija saspīlētas attiecības, Tramps savu bērnu māti regulāri apsveica svētkos, sūtījis ziedus katrā viņas dzimšanas dienā un citos svētkos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!