Foto: Vida Press
Mājienu par tūlīt gaidāmām kāzām devusi amerikāņu TV personība un bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa padomniece Kimberlija Gilfoila. Viņa jau četrus gadus ir kopā ar Trampa dēlu Donaldu Trampu junioru, vēsta medijs "Page Six".

Bijusī "Fox News" līdzstrādniece, 52 gadus vecā Gilfoila interneta vidē parādījusi iespaidīga izmēra dimanta gredzenu uz zeltneša. Attēls uzņemts pie Ziemassvētku eglītes, un dāma raksta: "Šovakar bija īpaša Donalda dzimšanas dienas svinēšana," liekot noprast, ka kāzas vai nu jau notikušas, vai drīzumā būs. Tramps savu dzimšanas dienu svin 31. decembrī.

Donalds Tramps juniors ar Gilfoilu saderinājās 2020. gada Jaunā gada vakarā. "Don, tu esi stiprs, gudrs, drosmīgs. Tu esi manas dzīves mīlestība. Nevaru vien sagaidīt, kad varēsim atlikušo mūžu pavadīt kopā," viņa pauda.

Gilfoila jau bijusi divreiz precējusies, viņai ir viens bērns. Savukārt Trampam junioram ir pieci bērni un aiz muguras viena laulība ar modeli Vanesu Haidonu – tā ilga no 2005. līdz 2018. gadam. Donalds Tramps nodarbojas ar biznesu, daudz palīdz tēvam. Viņš ir eksprezidenta un Ivanas Trampas vecākais dēls.

Tramps ar Gilfoilu ir labi draugi jau vairāk nekā 15 gadus, pēdējos četrus abus vieno romantiskas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!