Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps intervijā britu žurnālistam un politiķim Naidželam Faradžam visai asi izteicās par Saseksas hercogieni Meganu. Tramps uzskata, ka Megana ir "šausmīgi izmantojusi" princi Hariju, atsaucoties uz ierakstīto interviju, vēsta "Mail Online".

Sarunā ar Naidželu Faradžu amerikāņu eksprezidents lielākoties aprunāja politiku, taču atbildēja arī uz jautājumiem, kas skar britu karalisko ģimeni. Kā zināms, karaļnama attiecības ar Meganu Mārklu ir stipri saspīlētas jau apmēram divus gadus, un Tramps nostājies karaļnama, nevis ASV pilsones Meganas, pusē.

Tramps pauda, ka nekad nav bijis Meganas fans un "apsūdzēja" viņu necieņā pret karalieni Elizabeti II un viņas sāpināšanā. Tāpat eksprezidents uzskata, ka Megana esot liela manipulatore, kura "šausmīgi izmantojusi" princi Hariju, izpostot viņa attiecības ar savu ģimeni.

"Es neesmu viņas atbalstītājs. Jau no pašas pirmās dienas nebiju. Domāju, ka Harijs ir šausmīgi izmantots un kādu dienu viņa to nožēlos. Notikušais ļoti sāp karalienei," sacīja Tramps, pārmetot hercogienei arī jaukšanos ASV iekšpolitikā. Viņas uzvedība esot ļoti nepiedienīga – Megana izmantojusi savu karalisko ietekmi, lai Saseksas presē lobētu dažādus jautājumus, piemēram, paternitātes atvaļinājuma lietas. Tas, viņaprāt, nav pieņemami.

Cita starpā intervijā Donalds Tramps arī deva mājienu, ka varētu balotēties ASV prezidenta vēlēšanās 2024. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!