Foto: Privātais arhīvs
ASV prezidenta Donalda Trampa jaunākās meitas Tifānijas privātā dzīve sensāciju kārajiem tabloīdiem vienmēr bijis īpaši gards kumosiņš, un nesen viņa devusi iemeslu atkal trīt mēles, padaloties ar romantisku foto.

Trampa un viņa bijušās sievas, amerikāņu TV personības Marlas Meiplsas kopīgo meitu Tifāniju daudzus gadus vienoja romantiskas attiecības ar puisi vārdā Ross Mekaniks. Jau 2017. gada rudenī uzvirmoja runas, ka abi jaunieši pašķīrušies.

Pērn sāka parādīties ziņas, ka Trampa 25 gadus vecā atvase atradusi jaunu mīļoto. Mediji Tifānijai piedēvēja attiecības ar Nigērijā dzimušo Londonas biznesmeni Maiklu Bulosu.

ASV prezidenta meita beidzot pielikusi punktu visiem minējumiem par viņas privāto dzīvi un oficiāli apstiprinājusi attiecības ar turīgo jaunekli, aizvadītās nedēļas izskaņā publiskojot foto, kurā viņa kopā ar Bulosu iemūžināta Baltajā namā.

Kā vēsta ārzemju mediji, Buloss šobrīd dzīvo Londonā. Trampa atvases mīļotais ir miljardiera dēls un kompāniju "Boulos Enterprises" un "SCOA Nigeria" mantinieks.

View this post on Instagram

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Jan 4, 2019 at 11:21am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!