Foto: Vida Press

Publiskajā telpā joprojām klīst runas, ka amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana nolēmusi šķirties no sava vīra, repera Kanjes Vesta (attēlā). Jaunākie ziņu virsraksti vēsta, ka draugi mēģina viņu atrunāt no šāda soļa.

"Mēs viņiem ieteicām nogaidīt un mēģināt pārvarēt grūtības," anonīms avots šonedēļ stāstījis slavenību dzīvi atspoguļojošajam tabloīdam "Hollywood Life".

Izdevums "Us Weekly", atsaucoties uz pārim pietuvinātiem informatoriem, aizvadītajā nedēļā ziņoja, ka Vesta un Kardašjanas starpā samilzušas dažādas nesaskaņas un sieva apsver domu šķirties no vīra. Abi apprecējās pirms divarpus gadiem un audzina divus kopīgus bērnus.

Tika vēstīts, ka pēdējā laikā pāris piedzīvojis dažādus emocionālus triecienus, bet punktu attiecībām pielicis Vesta emocionālais sabrukums un hospitalizēšana.

"Viņai rūp Kanje. Viņa jūtas atvieglota, ka viņš saņem nepieciešamo palīdzību, bet Kima jau labu laiku jūtas kā ieslodzīta," aizvadītajā nedēļā mediji citēja anonīmu avotu.

Tiesa, draugi apņēmušies saglābt slaveno šovbiznesa zvaigžņu laulību un ieteikuši vīram un sievai sakopot spēkus un pārvarēt grūtības, nevis iet vieglāko ceļu un šķirties.

"Viņiem abiem jāsaprot, ka nelaimes viņus kā pāri padara stiprākus.

Ja viņiem izdosies šo grūto periodu pārvarēt kopīgiem spēkiem, viņi satuvināsies vairāk nekā jebkad agrāk," šonedēļ "Hollywood Life" abu attiecības komentējis zinātājs.

Anonīmais labdaris arī piebildis, ka tuvākie Vesta un Kardašjanas draugi iegulda lielus pūliņus, lai pierunātu abus nepadoties un saglabāt laulību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!