Foto: Publicitātes foto

Pēc Latvijas pārstāves Stellas Vilemas triumfa pasaules vecmāmiņu skaistuma konkursā Elita Drāke (attēlā) ir apņēmības pilna beidzot likt apzināties savu vērtību visām Latvijas vecmāmiņām, tāpēc aicina sievietes ar mazbērniņiem pieteikties unikālam konkursam un uzsākusi cīņu par to, ka kalendārā vajadzētu ieviest Vecmāmiņu dienu.

"Esmu jau uzrakstījusi iesniegumu domei par to, lai Latvijā tiktu ieviesta Vecmāmiņu diena. Pašlaik vēl meditēju pēc kosmosa, lai saprastu, kurā gada dienā šie svētki labāk iederētos, un ceru, ka jau nākamgad varēsim šajā dienā sumināt sievietes, kurām ir mazbērniņi," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Drāke.

Kamēr Vecmāmiņu diena kalendārā vēl nav ierakstīta, Latvijas dāmām, kuru dzīvi jau bagātina mazbērniņi, tiks parādīts gods citā veidā - Drākes un Lienes Skulmes kopīgi izveidotā studija Sku-Dra izsludina konkursu Vecmāmiņa 2012, kurā meklēs skaistāko, jaukāko un mīļāko Latvijas vecmāmiņu.

"Aicinu ikvienu Latvijas vecmāmiņu iesūtīt konkursam savu bildi kopā ar nelielu aprakstu par sevi. Būs vairākas atlases, un labākās dalībnieces jau maijā tiksies konkursa finālā," ieceri atklāj skaistuma konkursu rīkotāja.

Jau pirmajās dienās Latvijā unikālajai sacensībai pieteicies visai kupls skaits vecmāmiņu, kas ļauj jau tagad izteikt pieņēmumu, ka konkurss būs īsts apvērsums Latvijā un cels prestižu sievietēm ar mazbērniņiem, atgādinot tautai, ka arī omītes ir pietiekami atraktīvas un izskatīgas būtnes.

Pieteikumi konkursam Vecmāmiņa 2012 tiek gaidīti līdz 1. aprīlim uz e-pastu liene.skulme@sku-dra.lv vai adresi Lāčplēša iela 35 -19, Rīga, LV-1011.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!