Foto: Publicitātes foto
Modele un dīdžejmeitene Elīza Kaurāte (attēlā), kura Latvijā atpazīstamību iemantoja pēc savām īsajām, bet vētrainajām attiecībām ar basketbolistu Sandi Valteru, atkal atgriezusies uz dzīvi ASV, kur viņa laiku velti netērē un jau paguvusi atkailināties kāda žurnāla vāka foto.

Kaurāte, kura savas modeles karjeras laikā fotografējusies daudzās pikantās fotosesijās un pat pozējusi žurnālam Playboy, šoreiz piekritusi amerikāņu vīriešu žurnāla Alwayz Therro aicinājumam izģērbties.

Tāpat viņa ar žurnāla lasītājiem dalījusies pārdomās gan par to, cik vērtīgu pieredzi var iegūt ceļojot, gan par savām attiecībām ar vīriešiem un viņu greizsirdību.

"Ja es strādāju kā veļas vai peldkostīmu modele, jā, tas var būt grūti greizsirdīgam puisim, bet tie vīrieši, ar kuriem es parasti satiekos, ir pārāk pašapzinīgi, lai šādām emocijām ļautos.

Tomēr mazliet greizsirdības šad un tad ir labi, bet patiesībā nav nekā, par ko būt greizsirdīgam - ja es patiesi esmu ar kādu kopā, es neskatos ne pa labi, ne kreisi," žurnālam stāstījusi Kaurāte.

Savu emocionālo dabu modele apliecinājusi, atzīstot, ka viņai dzīvē viss ir vai nu balts, vai melns - viņa vai nu mīlot, vai esot pilnīgi vienaldzīga, bet tad, kad iemīlas, tā var kļūt par apsēstību, kad visa pārējā pasaule pazūd.

Jau vēstīts, ka ar Sandi Valteru Kaurāte bija kopā aptuveni trīs gadus, un šajā savienībā pasaulē nāca divi bērni - dēls Gabriels un meitiņa Lea, kuri kopā ar māti dzīvo Amerikā.

Pēc šķiršanās Kaurāte bija sniegusi ekskluzīvu interviju izdevumam Kas Jauns, kurā atklāja skarbo patiesību par savu kopdzīvi ar populāro sportistu - toreiz viņa stāstīja, ka Valters viņu ne tikai regulāri krāpis ar viegla uzvedības sievietēm, bet arī sitis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!