Šonedēļ tapa zināms, ka šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītā Magone Burka, kura vairākus gadus dzīvojusi un strādājusi Anglijā, bet tagad kopā ar ģimeni atgriezusies dzimtenē, ir ceturtā bērniņa gaidībās. Tiesa, prieku par gaidāmo ģimenes pieaugumu aizēno nesaskaņas ar māti, kura draud meitu ar vīru un visiem bērniem atstāt bez pajumtes.

Pirmdienas, 16. septembra, vakarā startēja realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra", kurā vairākas sabiedrībā zināmas personas piekritušas kamerām ielūkoties viņu privātajā dzīvē. Arī Magone gatava skatītājiem atklāt, ar kādām grūtībām viņai nākas sastapties pēc atgriešanās Latvijā.

Mātes netaisnīgā izturēšanās Magoni noveda līdz asarām, un sieviete ļāva vaļu emocijām. Kā pastāstīja topošā četru bērnu māmiņa, viņas pašas miesīgā māte savu meitu ar visu ģimeni draud patriekt uz ielas, jo meitas vīrs, pēc viņas domāt, esot parazīts.

Magone atklāja, ka daudzus gadus smagi strādājusi ārzemēs un sūtījusi mammai naudu, lai samaksātu kredītu par māju, bet tagad māte viņai tajā nemaz neļauj uzturēties. Viņai ar visu kuplo ģimeni nākas mitināties vienā istabiņā.

Turklāt māte Magonei pateikusi – viņa labāk ļaušot mājai sapūt, nevis laidīs tajā dzīvot savu meitu un viņas ģimeni.

Magone, lejot asaras, pauda neizpratni, kā māte pati pret savu bērnu spēj tik cietsirdīgi izturēties. Viņa nespēja samierināties ar milzu netaisnību, ka tik daudzus gadus svešumā rāvusies melnās miesās un palīdzējusi mātei, kura viņu tagad izliek uz ielas.

Tāpat arī Magone atklāja, ka mātes vīrs savulaik izturējies vardarbīgi, draudējis un pat nazi pie rīkles viņai licis, bet viņai ar to visu nācies samierināties.

Jau vēstīts, ka Magone 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. Pērn rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss.

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Atgādinām, ka viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žans. Arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!