Foto: Vida Press

Uzņēmuma "Meta" līdzdibinātājs un izpilddirektors, sociālo tīklu "Facebook" un "Instagram" faktiskais saimnieks Marks Zakerbergs 38 gadu vecumā kļūs par trīs bērnu tēti – viņa kundze Priscilla Čana ir trešās atvases gaidībās, vēsta ASV mediji.

Desmitajā laulības gadā Zakerbergs un viņa kundze Priscilla nākuši klajā ar jaunumiem – ģimenē gaidāms vēl viens bērns. Pārim jau ir divas meitas, un arī gaidāmais mazulis ir meitenīte.

Marks un Priscilla ar šiem jaunumiem padalījušies gan "Facebook", gan "Instagram" platformās. Turot roku uz ievas vēdera, uzņēmējs raksta: "Ļoti daudz mīlestības! Esmu priecīgs paziņot, ka Maksimai un Augustei nākamgad būs māsiņa!"

View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Lai arī Zakerbergs nav pārāk nasks uz savas privātās dzīves publiskošanu pašam piederošajos soctīklos, nozīmīgos dzīves momentos viņš tomēr padalās ar saviem daudzajiem miljoniem sekotāju. Piemēram, šogad maijā, atzīmējot laulības jubileju, Zakerbergs publicēja fotogrāfijas no svinībām. Ar ilggadējo draudzeni Čanu uzņēmējs apprecējās viņu paša mājas pagalmā Kalifornijā 2012. gadā.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Abu pirmā meita pasauli ieraudzīja 2015. gadā pēc tam, kad sieva bija piedzīvojusi trīs spontānos abortus. Otrā meita piedzima 2017. gadā.
Foto: AP/Scanpix/LETA

Zakerbergs un viņa vienaudze Čana draudzējas no 2003. gada, kad abi bija studenti Hārvarda universitātē. Priscilla Čana pēc profesijas ir ārste pediatre, bet šobrīd darbojas vīra uzņēmumā un daudz laika velta labdarībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!