Foto: Vida Press

Visiem tiem latviešiem, kuri alkst aci pret aci dzīvē satikt kādu īstu Holivudas slavenību, jādodas uz Tallinu – tur šobrīd atrodas populārais amerikāņu aktieris Roberts Patinsons un režisors Kristofers Nolans.

Jau vēstīts, ka Igaunijā tiek uzņemta Nolana jaunākā filma "Tenet", kurā viena no galvenajām lomām uzticēta Patinsonam. Lai gan filmēšanas komanda un arī zvaigznes ievēro piesardzību un cenšas lieki nepievērst sev uzmanību, pavisam noslēpties no sabiedrības tomēr nav iespējams.

Tā, piemēram, Igaunijas portāla "Delfi" redzeslokā nonākusi kāda fane, kurai Tallinā uzsmaidījusi veiksme – viņa nejauši sastapusi Patinsonu.

Meitene tviterī atrādījusi kopbildi ar kinozvaigzni un sava profila aprakstā norādījusi, ka 25. jūnijs esot viņas dzīves laimīgākā diena, jo viņa satikusi pašu Robertu Patinsonu.

Savukārt Nolans nesen iepircies kādā ekstrēmo sporta lietu veikaliņā Tallinā, un viņš laipni piekritis nopozēt kamerai pie bodītes ieejas.

Jau vēstīts, ka Nolana filmas uzņemšana Tallinā notiks aptuveni mēnesi, kopumā izvēlētas 13 filmēšanas vietas. Igaunijā tiks filmētas ainas, kas pēc scenārija norisinās Ukrainas galvaspilsētā Kijevā.

"Tenet" ir Nolana 11. pilnmetrāžas spēlfilma. Tā tiek pieteikta kā starptautisks spiegu stāsts. Tajā būs redzamas tādas Holivudas zvaigznes kā Džons Deivids Vašingtons, Roberts Patinsons, Elizabete Debicki, Maikls Keins, Kenets Brana un citi.

Filmēšanas darbi tika uzsākti 2019. gada maijā. Tie norisināsies septiņās valstīs, tai skaitā Lielbritānijā, Itālijā, Indijā un arī Igaunijā.

Filmas pirmizrāde plānota 2020. gada vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!