Foto: instagram.com/xenia_sobchak/

Populārā krievu žurnāliste Ksenija Sobčaka (attēlā) ir viena no tām Krievijas slavenībām, kura savus sekotājus sociālajos tīklos regulāri lutina ar ieskatu smalkajā dzīvē. Dažreiz viņas ievietotie foto fanus pārsteidz un pat sabiedē.

Šonedēļ Ksenija Instagram tīklā atrādījusi savu kalsno vidukli. Kā skaidrojusi pati sieviete, foto tapis pēc sporta nodarbībām, un attēlam pievienotais apraksts liecina - Sobčaka pati uzskata, ka ir ļoti tieva, un tas apgrūtina, piemēram, rotaslietu iegādi

Kamēr daļa fanu jūsmo par to, cik lieliskā formā ir žurnāliste un TV raidījumu vadītāja, citiem Ksjušas aizraušanās ar veselīgu dzīvesveidu šķiet pārmērīga.

Komentāros pie bildītes tiek enerģiski spriests par to, kā šādas miesasbūves sieviete varētu laist pasaulē bērnu. Tāpat ir fani, kuri norūpējušies par Sobčakas veselību - tāds kalsnums neesot veselīga cilvēka pazīme.

After sport #selfie. "Узкая кость"-вроде бы надо радоваться,все ремешки часов проколоты на экстренные дырки, моего размера колец никогда нет в наличии,поэтому приходится покупать колье:),запястье очень тонкое,но вот набрать мышечную массу мне очень сложно. Даже чуть-чуть. Но я не унываю!!! И главное помнить- соревнование должно быть только с самим собой! #назловрагам #в34бабаягодкаопять #небеременна !!!!

A photo posted by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Jan 12, 2016 at 2:01pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!