Foto: Publicitātes foto

Viena no zināmākajām pamanāmākajām veselīga dzīvesveida un fitnesa popularizētājām Latvijā Paula Freimane savam plašajam atbalstītāju pulkam šonedēļ izziņojusi jaunumus – jau pavisam drīz iznāks viņas veidota 100 veselīgu recepšu pavārgrāmata.

Tie, kuri aktīvi seko līdzi Paulas gaitām, noteikti būs pamanījuši, ka skaistā ķermeņa īpašniece "Instagram" tīklā regulāri dalās ar foto un video receptēm, kurās tiek gatavoti apetīti rosinoši, bet tajā pašā laikā arī veselīgi ēdieni.

"Tā nu es te gandrīz pusgadu klusiņām strādāju pie kaut kā, par ko tik sen jau sapņoju. Mana pirmā pavārgrāmata! Protams, ne parasta pavārgrāmata, bet gan veselīgo recepšu pavārgrāmata un daudz kas vairāk. Bildē es iemūžinu 100. recepti," "Instagram" publiskota foto aprakstā vēstījusi Paula.

Kā norādījusi fitnesa skaistule, pavārgrāmata grāmatnīcu plauktos nonākšot jau pavisam drīz.

Atgādinām, ka plašāka sabiedrība par Paulu no Dobeles uzzināja pēc tam, kad viņa sarunā ar "Delfi Izklaidi" izklāstīja savu stāstu, kā no resnītes kļuva par fitnesa daiļavu. Šonedēļ viņa faniem atgādinājusi savu iedvesmojošo ceļu uz perfektu ķermeni un labu veselību.

View this post on Instagram

🏋🏼‍♀️Nothing will work unless you do 🏋🏼‍♀️

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on Mar 5, 2019 at 8:09am PST

View this post on Instagram

Start where you are. Use what you have. Do what you can. #mondaymotivation

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on Aug 27, 2018 at 6:56am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!