Foto: Vida Press

Franču izcelsmes TV personība, eksotiskā dejotāja un modele Angelika Frenčija Morgana (attēlā) ir neremdināma – sieviete dara visu, lai par viņu runātu. Savu popularitāti dāma spodrina ar pārbaudītām metodēm – piedauzīgu uzvedību, ērmīgiem tērpiem un pikantērijām.

Tabloīdos publicēti svaigi kadri ar 40 gadus veco Frenčiju. Paparaci blondo daiļaviņu pieķēruši Losandželosā, kad viņa devusies pēc kafijas. Uzmanību sev Frenčija piesaistījusi ar pieguļošu triko spilgti rozā krāsā.

Tiesa, kārtējo reizi apliecinājies, ka gaumīgu tērpu izvēle nav Frenčijas stirpā puse. Tabloīdi vēsta, ka pieguļošais kostīmiņš nav glaimojis tā valkātājai – apģērbs izcēlis viņas ķermeņa defektus un nevēlamās tauku krunciņas.

Vēl jo nelāgāku koptēlu darījis fakts, ka no tērpa izspiedušās un cauri spīdējušas stringa biksītes. Ārvalstu mediji gan izteikuši šaubas, ka pašu Frenčiju tas satraucis, jo viņa slavas vārdā ir gatava uz visu – arī piedzīvot publisku pazemojumu.

Tāpat tabloīdi vēsta, ka Frenčija drīzumā būs redzama pretrunīgi vērtētajā amerikāņu plastisko operāciju šovā "Botched". Pagaidām gan nav zināms, ar kādām procedūrām viņa uzlabos savu ķermeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!