Foto: Vida Press/Brett V King/Splash News
Aktiera Arnolda Švarcenēgera dēls Patriks ir vien 22 gadus vecs, taču mediji viņu jau nodēvējuši par īstu siržu lauzēju. Tabloīdi ziņo, ka par viņa jauno simpātiju kļuvusi izskatīgā amerikāņu modele Ebija Čempione (attēlā).

Daiļava, kura savaldzinājusi Švarcenēgera dēlu, tikai nesen nosvinēja 19 gadu jubileju, taču viņai jau izdevies gūt visai vērā ņemamus panākumus modes sfērā. Ārvalstu foto aģentūrās lielu ievērību izpelnījušies attēli, kuros Ebija pozējusi fotogrāfam Bretam V. Kingam.

Fotogrāfs Alabamā dzimušo un augušo skaistuli iemūžinājis divas reizes – pērnajā rudenī un šī gada sākumā. Vienā no sesijām Ebija pozējusi īsos džinsa šortiņos un Calvin Klein krūšturī.

Tiek vēstīts, ka daiļava nesen noslēgusi līgumu ar starptautisko modeļu aģentūru Next. Savukārt mēles par attiecībām ar Švarcenēgera dēlu tika trītas jau vairākus mēnešus, bet apstiprinājums šai savienībai gūts aizvadītajā nedēļā, kad Ebija savā Instagram blogā publicējusi bildīti, kurā iemūžināta kopā ar Patriku.

🍌🐋😊

A photo posted by Abby Champion ♡ (@abbychampion) on Feb 26, 2016 at 9:49pm PST

Savulaik Švarcenēgera dēls bijis kopā arī ar neķītro amerikāņu popdziedātāju Mailiju Sairusu, taču aizvadītā gada aprīlī attiecības pajuka. Ārvalstu mediji ziņo, ka mūziķe atgriezusies pie sava bijušā līgavaiņa – aktiera Laiema Hemsvorta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!