Foto: Vida Press
Apmeklējot publiskus pasākumus, populāriem cilvēkiem tiek pievērsti ne tikai vērīgi acu skatieni, bet arī fotoobjektīvi, un, par spīti ilgai pozēšanas pieredzei, arī šovbiznesa zvaigznēm gadās tikt kadrā ar visai muļķīgām sejas izteiksmēm.

Aģentūras WENN fotogrāfu arhīvos ir krietns skaits attēlu, kurās iemūžinātas ļoti slaveni cilvēki ar ļoti smieklīgām sejas izteiksmēm - dažos gadījumos slavenības pašas fotoobjektīvu priekšā muļķojušās, bet vairumā gadījumā tie ir nejauši notverti kadri.

Gana daudz misēkļu zvaigznēm gadījies uz sarkanā paklāja - steidzot garām fotogrāfu pūlim, amizantā izskatā iemūžināts aktieri Mels Gibsons (attēlā), Emma Tompsone, Penelope Krusa, dziedātāja Dženifera Lopesa, sers Toms Džonss, modele Taira Benksa un daudzi citi.

Protams, tikt pie bildes, kurā slavenība izskatās dumji, daudz lielākas iespējas ir, pieķerot zvaigzni nesagatavotu vai aizrāvušos ar kādu nodarbi - Kembridžas hercogiene Katrīna iemūžināta ar savilktu mutīti un izbolītām acīm, kad viņa kādā labdarības pasākumā tikusies ar bērniem, bet dziedātāja Selīna Diona tikusi pie bildes ar vaļā muti, kad slepus devusies prom no Četru gadalaiku viesnīcas Parīzē.

Tāpat pateicīga vieta, kur populārus dziedātājus var iemūžināt ar smieklīgām sejas izteiksmēm, ir koncerti - uz skatuves mākslinieki aizraujas tik ļoti, ka var pieķerties pie savas bikšupriekšas, kā tas gadījies Pīteram Andrē, vai uztaisīt tik ļoti biedējošu seju kā dziedātāja Jessie J.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!