Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā daudzviet pasaulē atzīmēja Helovīnu, un par godu šiem svētkiem īpaši grandiozu ballīti Ņujorkā sarīkoja vācu izcelsmes modele Heidija Klūma. Viņa arī pārsteidza ar iespaidīgu kostīmu, un ārzemju mediji gandrīz vienprātīgi sprieduši – viņa šogad visus pārspējusi.

46 gadus vecā Klūma šajā Helovīnā bija pārģērbusies par baismīgu ārpuszemes būtni. Kā vēsta ārzemju mediji, pie tērpa izveidošanas strādāja vesela grima mākslinieku komanda.

Maskas uzklāšana aizņēma aptuveni desmit stundas, un visi interesenti Klūmas pārvērtību procesam dienas garumā varēja sekot līdzi klātienē.

Modele grimējās "Amazon" veikalā Ņujorkā, kur pie skatloga bija sapulcējies ziņkārīgu ļaužu pūlis. Tāpat arī viņa savas pārvērtības dokumentēja sociālajos tīklos.

Lai realizētu savu iecerēto ideju, Klūmai nācās ne tikai neskaitāmas stundas pacietīgi sēdēt grimēšanas krēslā, bet arī paciest to, ka viņas miesa no matu galiņiem līdz papēžiem tiek aplīmēta un apkrāsota. Turklāt modelei arī bija ierobežotas iespējas padzerties, paēst un nokārtot dabiskās vajadzības.

Jāatzīmē, ka arī Klūmas vīrs, grupas "Tokio Hotel" mūziķis Toms Kaulics bija pieskaņojies kosmosa tēmai un pārtapis par asiņainu astronautu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!