Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītā gada nogalē pazīstamā uzņēmēja un veselīgas dzīvošanas eksperte Elita Drāke (attēlā ar vietējo iedzīvotāju) mēnesi pavadījusi Bali salā, kur piedzīvojusi transu, pēc kura teju piedzimusi no jauna. Drākes ceļojums īpašs ar to, ka tas nav bijis parasts tūrisma brauciens, bet gan brīnumu pilns garīgais ceļojums, ko nu iespējams apskatīt arī bildēs.

"Aizbraucu uz Bali bez jebkādiem plāniem. Nekādā gadījumā nebraucu kā tūriste - devos, lai meditētu un rastu garīgo līdzsvaru.  Devos garīgajā ceļojumā, pirms tam neko nezinot par to, kas mani sagaida. Biju kā tukša lapa. Taču jau no pirmā brīža bija sajūta, ka mani vada kāda garu brigāde. Bali sajutos tik brīva, cik nebiju jutusies nekad.

Uz katra soļa ar mani notika brīnumi, jo es dzīvoju paļāvībā. Arī citiem, kas dodas uz Bali garīgā līdzsvara meklējumos, iesaku darīt tāpat - vienkārši aizbraukt un plūst pa dzīvi," DELFI Izklaidei par ceļojumu stāsta Drāke.

Ceļojums sācies ar nelielu paviesošanos Singapūrā pa ceļam, un tad jau sācies īpašais Bali stāsts. Visu šo mēnesi kā veiksmes talismans Drāki pavadījis uz kreisās kājas apakšstilba ar hennu uzzīmēts tīģeris.

Neparastie un negaidītie likteņa pavērsieni, kas piedzīvoti, mēnesi vienkārši dzīvojot un ļaujoties likteņa plūdumam, iemūžināti fotoattēlos. Šīs bildes, ne tūrisma bukletos publicētie attēli, kā uzskata Drāke, arī būs īstā Bali seja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!