Foto: Vida Press

Slavenā amerikāņu "jaunās paaudzes" modele Bella Hadida apdzīvo glaunu penthausu Manhetenā, Ņujorkā, ASV. Kā tur izskatās?

23 gadus vecā modele Bella Hadida šī gada sākumā tika atzīta par matemātiski visskaistāko sievieti uz zemeslodes – tādu pētījumu veikuši zinātnieki, aprēķinot sejas pantu "dievišķās" proporcijas.

Bella Hadida slavas zenītā gozējas kopā ar savu jaunāko māsu Džidži Hadidu. Pirms apmēram sešiem septiņiem gadiem abas uzmirdzēja modes pasaulē, un 2016. gadā industrijas profesionāļu vidū Bella Hadida tika atzīta par "Gada modeli".

Jaunā dāma pērn novembrī iegādājās īpašumu Ņujorkā – plašu dzīvokli penthausā. Tas maksājis vairāk nekā 6 miljonus ASV dolāru, un nu miteklī ļauts ielūkoties arī preses fotogrāfiem.

Hadidas dzīvoklis atrodas ēkā, kas celta 1877. gadā, bet pārbūvi piedzīvojusi vien pirms četriem gadiem. Mitekļos daudzviet saglabāti sākotnējie elementi, piemēram, ķieģeļu velves. Taču lielākoties apartamenti modernizēti, pielāgojot tos mūsdienu luksusa prasībām.
Dzīvokļa platība ir 202 kvadrātmetri, tajā atrodas divas guļamistabas un divas vannasistabas. Ierīkota moderna – individualizēta! – apgaismojuma sistēma ar motorizētu aptumšošanos. Hadidas dzīvoklim ir terase, pakešu logi, daudz iebūvēto skapju, kā arī galvenais lepnums – istaba tikai vīnam. Tajā vislabākajos apstākļos var dusēt pat 100 pudeles vīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!