Foto: Privātais arhīvs
Daudziem Latvijā populāriem cilvēkiem 31. decembra vakarā obligātajā programmā bija ne tikai šampanieša dzeršana, uguņošana un citas Jaunā gada sagaidīšanas tradīcijas, bet arī aktivitātes sociālajos tīklos, kur sekotāji tika informēti par viņu gaitām un pat iepriecināti ar fotogrāfijām.

Ne viens vien sabiedrībā zināms cilvēks Vecgada vakarā bija devies uz Palladium koncertzāli, kur no 2012. gada atvadīties bija ieradies dīvainā kārtā par "britu folkroka karali" dēvētais dziedātājs King Charles.

Kamēr vairums sociālajos tīklos publicēja vien miglainas bildes ar izplūdušu vakara zvaigzni uz skatuves, jaunās paaudzes dziedātājai Martai Ritovai īpaši paveicās - viņa ne tikai ieturēja vakariņas vienā ēstuvē ar populāro dziedātāju, bet arī koncerta afterpārtijā klubā Piens tika pie iespējas nobildēties ar ūsaino meiteņu mīluli.

Daļa no Latvijas skatuves māksliniekiem šajā vakarā bija nolēmuši apvienot atpūtu ar darbu - klubā Friends Club uz skatuves kāpa dziedātāja Natālija Tumševica, bet Līvu laukumā par jautrību rūpējās pašmāju rokenrola karalis Pits Andersons un dziedātāja Lola jeb Lolita Novikova.

Galerijā: spilgtākie brīži no pašmāju populāro cilvēku Jaunā gada svinībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!