Foto: Vida Press
Starp karstākajiem modes ķīviņiem līdzās mūžvecajam strīdam, vai sandalēs pieļaujams vilkt zeķes, ir arī jautājums, vai legingus var valkāt kā bikses. Kamēr daudzi redz atšķirību starp šiem diviem apģērba gabaliem, ir dāmas, kuras spītīgi apstrīd dogmu, ka legingi nav bikses.

Šonedēļ savu nostāju šajā jautājumā visai pasaulei skaidri un uzskatāmi demonstrējusi amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne, viena no populārākajām dāmām pasaulē Kima Kardašjana.

Apetītlīgā lēdija, kura uz izmešanos kailai nekad nav bijusi īpaši jāpierunā, nedēļas izskaņā Ņujorkā pieķerta pavisam īpatnējā paskatā, ne vienam vien kārtējo reizi radot aizdomas, ka kāds apģērba gabals piemirsies mājās.

Apmeklējot kādu no daudzajiem Ņujorkas modes nedēļas pasākumiem, Kima krūtis bija piesegusi ar niecīgu auduma gabaliņu, bet daudz lielāku uzmanību izpelnījās caurspīdīgie legingi, kas skatieniem atsedza Kardašjanas biksītes un šaubīgajiem pierādīja, ka modes likumi nav viņai rakstīti un īpaši drosmīgs cilvēks pat visplānākos legingus var valkāt kā bikses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!