Foto: Privātais arhīvs

Amerikāņu realitātes šovu un sociālo tīklu zvaigzne Kima Kardašjana kopā ar ģimeni šonedēļ bija devusies uz savu senču dzimteni Armēniju, un, kā atklājusi tabloīdu iecienītā slavenība, viņa tur nokristījusies.

Jau vēstīts, ka Kardašjanas senči no viņas nelaiķa tēva Roberta Kardašjana puses ir armēņi, kas savulaik imigrējuši uz ASV.

Kima vienmēr ļoti lepojusies ar savu izcelsmi, un šonedēļ viņa devās uz Armēniju, lai nokristītu savus un repera Kanjes Vesta kopīgos trīs jaunākos bērnus – trīsgadnienu Seintu, gandrīz divus gadus veco meitiņu Čigāku un četrus mēnešus veco dēlu Psalmu. Arī pāra pirmdzimtā Norta bija devusies līdzi māmiņai.

Vēlāk tapis zināms, ka nokristīti ne tikai Kardašjanas jaunākie bērni, bet arī viņa pati. Kima par to publiski pavēstījusi sociālajos tīklos, "Instagram" padaloties ar vairākiem šī skaistā notikuma foto,

Jau vēstīts, ka Kardašjana Armēnijā tika sagaidīta kā īstena prominence. Viņa devās nolikt ziedus pie memoriāla, kas veltīts armēņu genocīda upuru piemiņai. Savukārt otrdienas vakarā Kima un viņas māsa Kortnija devās vakariņās ar prezidentu Armenu Sargsjanu. Nākamajā dienā Kima arī apciemoja Armēnijas premjerministru Nikolu Pašinjanu.

Tāpat arī Kardašjana ar uzrunu uzstājās Pasaules Informācijas tehnoloģiju kongresa konferencē Erevānā. Viņa savā uzrunā pauda publisku atbalstu zviedru klimata aktīvistei Grētai Tūnbergai.

View this post on Instagram

🙏🏼 🕯

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 10, 2019 at 3:32pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!