Foto: Privātais arhīvs

Lai gan pašmāju Instagram zvaigzne Santa Čerņevska jau vairākus mēnešus ir kopā ar kādu noslēpumainu biznesmeni no Krievijas, meitene sociālajos tīklos publicējusi attēlus, kuros maigojas ar vienu no Latvijas hokejistiem – Aināru Podziņu (abi attēlā).

"Podziņš ir mans bijušais draugs un Rīgas Dinamo hokejists. Viņš uz vienu dienu atbrauca uz Rīgu un, protams, kārtējo reiz vēlējās satikties," sarunā ar DELFI Izklaidi smiedamās par divdomīgajiem attēliem stāsta Santa.

Viņa atklāj, ka ar hokejistu bijusi kopā pirms aptuveni trim gadiem. Podziņš pēc attiecību iziršanas nav spējis izmest no prāta skaisto Santu.

Spēlējot ārzemēs, hokejists regulāri aicinājis bijušo ciemos, bet Santa allaž atteikusi. No citiem hokejistiem uzzinājis, ka bijusī kļuvusi par Latvijas selfiju karalieni, Podziņš atkal izmēģinājis laimi, un šoreiz Santa piekritusi tikties.

Abu tikšanās izvērtusies ļoti sirsnīga, ko uzskatāmi apliecina Instagram attēli. Santa gan ir nedaudz nobažījusies par to, kā bijušo mīlnieku draudzīgo atkalredzēšanos vērtēs viņas turīgais mīļotais.

"Mans draugs nav Instagram, tāpēc viņš neredz šīs bildes. Bet ja ieraudzīs, varu derēt, ka būs scēna. Bet nu lai vien ir," ar vieglumu dzīvei pieiet Latvijas selfiju karaliene. Turīgajam biznesmenim agri vai vēlu nāksies samierināties ar faktu, ka Santas draugu lokā netrūkst pazīstamu hokejistu.

"Es vispār neesmu hokeja fane, bet man ir daudz paziņu no hokeja aprindām, draudzējamies jau vairākus gadus. Vēl tusēju ar Krisu Holtu, kurš bija vārtsargs Dinamo, un citiem ne šīs zemes hokejistiem," ar plašo populāro draugu loku var palepoties selfiju karaliene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!