Foto: Vida Press

Par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētā sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā), kura šovasar zaudēja vēl nedzimušo bērniņu, demonstrē apskaužamu drosmi – viņa tikusi pāri skumjām un priecē fotogrāfus ar skaistiem kadriem.

Stodena pēdējās pāris nedēļas centusies samierināties ar spontānā aborta sekām. Lai gan daiļaviņa kādu laiku dzīvesprieku centās rast alkoholā, visefektīvākā metode izrādījās matu noskūšana.

Pasauli pārsteidza Kortnija paziņojums, ka viņa nolēmusi noskūt blondās matu cirtas, taču šis solis, šķiet, viņai patiesi nācis par labu. Arī nepilngadīgā līgava pirms krasajām vizuālajām pārvērtībām izteica cerību, ka tas palīdzēs attīrīt garu un atbrīvoties no visa negatīvā.

Augusta sākumā Kortnija atgriezās saviesīgo burziņu apritē – viņa kopā ar draugiem devās izklaidēties uz naktsklubiem. Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā viņa devusies iepirkties uz parūku veikalu.

Tabloīdi vēsta, ka jaunā dāma piemērījusi vairākas krāšņas parūkas un dažas arī iegādājusies savā īpašumā. Arī paparaci uzmanība viņai tīri labi gājusi pie sirds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!