Foto: Privātais arhīvs
Publiskajā vidē nonācis pats pirmais foto, kurā redzama Saseksas hercogu meita, kas nāca pasaulē 2021. gada maijā. Vairāk nekā pusgadu princis Harijs un viņa kundze Megana jaundzimušo plašākai sabiedrībai nerādīja, tomēr Ziemassvētku kontekstā publiskots pavisam svaigs ģimenes foto.

Ģimenes bildi nav publiskojis nedz britu karaļnams, nedz Harijs un Megana savos sociālajos tīklos. To izdarījis fotogrāfs Aleksijs Ļubomirskis, kurš sabildējis ģimeni neformālos apstākļos par godu Ziemassvētkiem. Šis ir pirmais attēls, kurā redzama seja mazajai Lilibetai Diānai – prinča Harija un Meganas meitiņai, kura nāca pasaulē šā gada 4. jūnijā. Viņa no mediju acīm tikusi saudzēta īpaši.

Fotogrāfijā redzams arī nu jau paaudzies pāra pirmdzimtais, puisēns Ārčijs. Viņš piedzima 2019. gada maijā. "Ārčijs mūs padarīja par tēti un mammu, bet mazā Lilija mūs izveidoja par ģimeni," teic princis Harijs, dodot piekrišanu jaunā foto publiskošanai – šis kadrs ir viņu sveiciens pasaulei Ziemassvētkos.

"Šis ir rets un īpašs projekts, kurā man paveicies piedalīties. Man bija iespēja turpināt šo stāstu par viņu ģimeni – sākot ar saderināšanos, pēc tam viņu kāzās, un tagad redzu, kā šī mīlestība izpaužas viņu divos skaistajos bērnos. Tas ir pagodinājums. Lielākais prieks, ko gūstu no fotografēšanas, ir iemūžināt mīlestību visos tās veidos. Šī diena ar Saseksas hercogiem bija jauka pieredze, jūtos priviliģēts, ka varēju viņus iemūžināt," fotosesiju komentējis Ļubomirskis.

Prinča Harija ģimenē šie būs jau trešie Ziemassvētki, kas tiek pavadīti prom no britu karaliskās ģimenes Londonā. Pēc attiecību pārtraukšanas Harijs ar Meganu un abiem bērniem mitinās ASV; joprojām nav atrisinājies konflikts, ko Megana Mārkla radīja ar savu interviju Opras šovā, kurā vainoja vīra ģimeni nenovīdībā un rasismā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!