Foto: Instagram.com/coco/Vida Press

Amerikāņu TV šovu zvaigzne un dejotāja Nikola Koko Ostina (attēlā), kura tiek dēvēta par pasaulē skaistākā dibena īpašnieci, padalījusies ar unikālu jaunības dienu momentuzņēmumu. Tajā iespējams novērtēt viņas tvirtās un vēl salīdzinoši dabiskās formas.

Koko, kura šobrīd ir 37 gadus veca, slava aizsākās tālā pagātnē. Ceļu uz panākumiem viņa bruģējusi ar savu apetītlīgo ķermeni, piedaloties peldkostīmu sesijās un bikini sacīkstēs.

Laika gaitā Koko kārdinošajam augumam izveidojies apjūsmotāju un fanu pūlis. Viņas dibens neoficiāli tiek dēvēts par pašu skaistāko un seksīgāko pasaulē. Tiesa, kā liecina daiļavas "Instagram" foto blogā publicēta bildīte, jaunībā viņas dupsītim bijuši krietni vien pieticīgāki apmēri.

Foto aprakstā teikts, ka Koko tajā iemūžināta 21 gada vecumā. Viņa, tērpusies sarkanā bikini, pozējusi pikantam kalendāram.

Komentāru sadaļu pārpludinājuši jūsmīgi komentāri, un dāmas fani sākuši diskutēt un pat kašķēties, kad Koko izskatījusies labāk – tagad, kad viņas formas ir nedaudz uzlabotas ar plastisko ķirurģiju, vai jaunībā, kad daiļavas augums bija īsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!