Foto: Vida Press/Facebook.com/NailahDillard
Mediji turpina iztirzāt nopelniem bagātā jamaikiešu sprintera Useina Bolta privāto dzīvi. Viņš iekūlies vairākos pikantos skandālos, un tagad gaismā nākuši jauni un visai neķītri noslēpumi – amerikāņu modele Naila Dilarda (abi attēlā) apgalvo, ka sportists ar viņu krāpis savu draudzeni Kasiju Benetu.

Bolta māsa Kristīne medijiem pastāstījusi, ka viņš jau vairāk nekā divus gadus ir kopā ar modeli Kasiju Benetu un abi drīzumā gatavojas kāzām. Savukārt 27 gadus vecā Dilarda tabloīdus iepriecinājusi ar pikantu stāstu.

Dilarda izdevumam "The Sun" atklājusi, ka viņa ar Boltu iepazinusies 2013. gadā. Abi viens otram ļoti iepatikušies, un simpātijas vainagojušās ar kaislīgu mīlas dēku.

Pēdējos gados abi uzturējuši brīvas attiecības, kas sevī ietvērušas regulāru sazināšanos, tikšanās un randiņus. Modele nav slēpusi, ka viņai ar Boltu vairākkārt bijis sekss.

Turklāt Dilarda apgalvojusi, ka Bolts esot liels neķītrelis. Tā, piemēram, viņš modelei piedāvājis izmēģināt grupveida seksu, taču viņa atteikusies. Sprintera seksuālā apetīte esot bijusi neremdināma.

Tiesa, viņa ilgu laiku nemaz nav nojautusi, ka Bolts jau ir aizņemts vīrietis un viņam ir attiecības ar Kasiju Benetu. Sprinteris to no viņas slēpis, un Dilarda par otras sievietes eksistenci uzzinājusi tikai tad, kad sportists kādā intervija medijiem apstiprinājis māsas teikto, ka viņam ir draudzene.

Dilarda sacījusi, ka Bolts gluži vienkārši neprotot būt monogāms. To, viņasprāt, pierāda arī nesenie notikumi – sekss ar savulaik ietekmīga Rio narkobarona atraitni un uzdzīvošana Londonas naktsklubos.

Modele apgalvojusi, ka viņa esot pirmā amerikāniete, ar kuru Boltam bijusi mīlas dēka. Tāpat viņa pastāstījusi, ka vienā no pirmajiem randiņiem sprinteris viņu aizvedis uz striptīza klubu.

Savukārt, taujāta, ko viņa domā par Bolta pēdējā laikā izgājieniem, modele bijusi lakoniska. Viņasprāt, sportists pēc žilbinošajiem panākumiem olimpiādē ir pelnījis nedaudz atlaist bremzes un atpūsties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!