Foto: Vida Press
Saseksas hercogu pāris princis Harijs un viņa kundze Megana jau drīzumā kļūs par otrā bērna vecākiem – gaidāma ir meita.

Prinča Harija un Meganas Mārklas pirmais bērns, dēls Ārčijs, dzima privātā klīnikā Londonā 2019. gada maijā. Otro bērnu, kuram pasaulē jānāk šā gada maijā, 39 gadus vecā hercogiene dzemdēs savās mājās Kalifornijā, Santabarbarā, atsaucoties uz pārim pietuvinātu avotu, vēsta "Daily Mail".

Teju 15 miljonus ASV dolāru vērtais īpašums ir piemērots arī mājdzemdībām, ziņo avots. Megana Mārkla arī dēlu Ārčiju labprāt būtu gribējusi dzemdēt mājās vecmātes uzraudzībā, taču plāns nerealizējās, jo Ārčijs bija nedaudz pārnēsāts mazulis un drošības apsvērumu dēļ radības notika slimnīcā.

Jāpiebilst, ka karaliskais bēbis būs meitene, māsiņa šobrīd 22 mēnešus vecajam Ārčijam. Tā kā meitene dzims ASV, viņai būs tiesības uz ASV pilsonību, bet, tā kā princis Harijs ir Lielbritānijas pilsonis, meitai, visticamāk, būs dubultpilsonība. "Daily Mail" arīdzan raksta, ka teorētiski jaundzimusī meitene kādreiz varēs kandidēt arī uz ASV prezidenta amatu, ko paredz šīs valsts pilsonība.

Tikmēr briti azartiski min, kā gan Harijs un Megana savu meitu nosauks. Liela daļa cer, ka viņa būs Diāna – par godu princesei Diānai, Harija māmiņai, kura traģiski gāja bojā 1997. gadā un joprojām dzīvo britu sirdīs.

Tāpat zināms, ka šī ir trešā Meganas Mārklas grūtniecība. Šogad 39 gadus vecā hercogiene paziņoja, ka pērnvasar piedzīvojusi spontāno abortu, bet jau pēc dažiem mēnešiem izdevies vēlreiz ieņemt mazuli. Karaliskajam bēbim jādzimst šogad maijā apmēram ap Ārčija dzimšanas dienas datumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!