Foto: Privātais arhīvs

Gredzenus mijuši gastroenterologs, ministru prezidenta padomnieks Hosams Abu Meri un viņa mīļotā sieviete, raidījuma "Rīta Panorāma" vadītāja Linda Krūmiņa – aizvadītās nedēļas izskaņā viņi kļuvuši par precētu vīru un sievu.

Izdevums "Privātā Dzīve" šonedēļ vēsta, ka jāvārdu mīlētāji viens otram teikuši Mālpils muižas parkā 10. augustā.

"Laulības notika ap 50 tuvāko ģimenes locekļu un draugu lokā. Mums līdzās bija cilvēki, ar kuriem satiekamies ikdienā un jūtam, ka viņi atbalsta to, ko mēs darām. Bija ieradušies arī mani draugi no Spānijas, Itālijas, Ēģiptes, Libānas, Saūda Arābijas," žurnālam pastāstījis Hosams.

Linda pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Lindu Abu Meri.

Pēc svinīgās ceremonijas jaunlaulātie kopā ar viesiem Mālpils muižā baudījuši vakariņas un koncertu. Mičošana un citi tradicionālie rituāli šoreiz gājuši secen, izdevumam atklājis jaunais vīrs.

"Vienmēr esmu meklējis stabilitāti, un tagad jūtu, ka esmu to ieguvis. Kāzu diena mums abiem ar Lindu ir dāvājusi sajūtu, ka nu esam ģimene. Tas ir tas, ko abi ļoti vēlējāmies," piebildis Hosams.

Atgādinām, ka Hosama attiecības ar TV personību aizsākās 2017. gada novembrī, un kopš tā laika abi kļuvuši par vienu no spilgtākajiem Latvijas slavenību pāriem. Plašāka sabiedrība par TV personības un ārsta attiecībām uzzināja tikai pērn pavasarī.

Pirms tam Abu Meri vairākus gadus bija precējies ar uzņēmēju Lindu Mūrnieci.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on Aug 12, 2019 at 10:45pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!