Foto: F64

Bijušās Saeimas priekšsēdētājas Ingrīdas Latimiras, agrāk pazīstamas kā Ūdres (attēlā), kļūšana par politiskās apvienības Saskaņas centrs (SC) frakcijas konsultanti ekonomiskajos jautājumos izraisījusi plašu rezonansi sabiedrībā un līdz ar to arī sociālajos tīklos.

Piemēram, mikroblogošanas vietnē Twitter Ūdres jaunais amats tiek apspēlēts ar pamatīgu humora devu, vizualizējot turpmāko notikumu gaitu viņas sadarbībā ar SC politiķiem.

TV3 ziņu diktors Arnis Krauze par Ūdres jauno amatu ironizē, ievietojot tviterī leģendāro video sižetu, kurā Ūdre izpilda dziesmu Šeit ir Latvija.

Kā zināms, 2007. gadā politiķe kopā ar jauno dziedātāju Rinaldo piedalījās LNT šovā Divas zvaigznes, kur kādā no raidījumiem uzstājās ar šo dziesmu, izraisot skatītājos aizdomas par iespējamu atrašanos alkohola reibumā.

Šis fragments izraisa humorpilnus komentārus: "Ingrīda Ūdre gatavojas piedalīties šovā Dziedi ar Saskaņas centru. Kādas dziesmas viņai ieteikt izpildīt?"; "Jo šeit ir Latvija! - Loģiski. šņabis arī šeit ir" utt.

Satraukumu izraisījusi arī Ūdres iespējamā ietekme uz SC Saeimas frakcijas deputātu Nikolaju Kabanovu, kuram pagājuša gada rudenī par iespējamu atrašanos alkohola reibumā darba laikā piešķirts rakstisks brīdinājums.

"Ingrīda Ūdre kļuvusi par SC konsultanti. Ka tik Kabanovs atkal neaizsvinas," savas bažas pauž kāds Twitter lietotājs.

Savukārt Saeimas deputāts Imants Parādnieks sarunā ar DELFI Izklaidi par Ūdres jauno nodarbošanos vien nosmej: "Kā niedre vējā, kā niedre vējā... Šai sadarbībai apakšā ir tikai finansiāli apsvērumi - Ūdre sadarbosies ar tiem, kuri viņai par to maksās!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!