Foto: F64
Lai ikdienā uzturētu savu ķermeni tonusā, bijusī Saeimas spīkere Ingrīda Ūdre (attēlā) daudz sporto, taču viņa uzskata, ka viens no skaistuma priekšnoteikumiem ir cilvēka spēja pieņemt to, ka jaunība nav mūžīga.

"Lai uzturētu sevi formā, es vingroju, spēlēju tenisu un katru ziemu dodos slēpot uz kādu lielu kalnu ārvalstīs. Tepat Latvijā mēdzu slēpot arī ar distanču slēpēm," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Ūdre.

Viņa gan norāda, ka neesot kāda konkrēta skaistuma etalona piekritēja, jo tie atšķirīgām kultūrām ir tik dažādi. "Manuprāt, skaistums ir filozofisks jēdziens un skaistums noteikti nav tikai ārējais veidols vien," ir pārliecināta Ūdre.

Ūdre uzskata, ka gan ārvalstīs, gan Latvijā jaunas meitenes pievērš pārāk lielu uzmanību ārējam skaistumam. "Manuprāt, viens no galvenajiem skaistuma priekšnoteikumiem ir spēja ģērbties atbilstoši savam vecumam, neieslīgstot galējībās," teic ekspolitiķe.

Viņasprāt, gadiem ejot, katram cilvēkam vajadzētu samierināties ar dzīves īstenību - to, ka jaunība nav mūžīga. "Pareizākais, manuprāt, ir pieņemt to, ka vienmēr nebūsi jauns. Katrā vecumā var atrast ko interesantu, bet galvenais, protams, lai ir laba veselība, kas arī lielā mērā saistīta ar fizisko skaistumu".

"Es tiešām domāju, ka katrai sievietei ir jāprot novecot, turklāt es arī neatbalstu plastiskās operācijas, kas tiek veiktas, lai uzlabotu fiziskos dotumus," strikti nosaka Ūdre.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!