TV3+ raidījuma Zvaigžņu dienasgrāmatas vadītāja Jeļena Gricuka (attēlā) savā dzīvē nav satikusies ar nevienu sava vecuma puisi - sieviete priekšroku dod vecākiem kungiem, kuri viņu saprot, spēj pareizi aplidot un ir turīgi.

"Septiņpadsmit gadu vecumā sāku satikties ar puišiem, un man vienmēr ir patikuši vecāki vīrieši. Nekad neesmu satikusies ar sava vecuma vai jaunākiem vīriešiem. Daudzas sievietes izvēlas vecākus vīriešus, jo viņiem piemīt dzīves pieredze, kas palīdz, veidojot attiecības, - viņi jau ir kļūdījušies un nevēlas kļūdas atkārtot. Vecāki vīrieši skaistāk aplido sievietes, zina, kad un ko pateikt sievietei. Tas ir būtiski, jo mēs, sievietes, mīlam ar ausīm," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Jeļena.

Jeļenai ir būtiski, lai viņa var uz vīrieti paļauties, reizēm justies vāja, trausla meitene, bet, ja vīrietis ir jaunāks, viņa nespēj iztēloties, ka spētu uzticēties šādam puisim. "Pat ja sieviete pati par sevi ir stipra personība, mums patīk justies vājām, trauslām un nereti ļaut, lai dažādus lēmumus mūsu vietā pieņem vīrietis. Ja viņš ir jaunāks, es nespēju paļauties uz viņu. Pieļauju, ka lielu lomu spēlē stereotipi," aizdomājas Jeļena.

TV3+ seja stāsta, ka viņai ceļā, pat īpaši nemeklējot, parādās tikai tādi vīrieši, kas ir vecāki par jauno sievieti par vismaz 12 līdz 15 gadiem. "Ar viņiem ir vieglāk, interesantāk parunāties. No visām manām attiecībām man palikušās tikai labas atmiņas un atziņas, ko izmantoju savā dzīvē arī tagad. Vecāki vīrieši ir lieliski skolotāji un psihologi. Daudzi viņu padomi man ir noderējuši attiecībās ar pretējo dzimumu," priecājas Jeļena.

"Protams, izvēloties vīrieti, arī viņa materiālais stāvoklis nav mazsvarīgs. Tā nu dzīve ir iekārtojusi, ka gados vecāki vīrieši ir jau paspējuši iekārtoties dzīvē, saprast, ko vēlas, bet jaunajiem tas vēl jāapzinās un jāiekaro sava vieta. Ja vien viņš nav kādas milzīgas impērijas mantinieks," smejas Jeļena.

Sieviete stāsta, ka viņai patīk mazliet rupji vīrieši, kuri izrāda šo rupjību pret apkārtējiem, bet tajā pat laikā ir galanti pret dāmu. "Patīk vīrietis, kurš spēj šokēt mani ar pārsteigumiem; tāds ir mans vīrietis. Man ir bijis tā, ka man piezvana mans tā brīža mīļotais un liek atvērt durvis. Bet tur mani sagaida pārsteigums - biļete uz Parīzi. Jau nākamajā pēcpusdienā lidojām uz Parīzi, lai pavakariņotu," noslēpumos, kā iekarot sievietes, dalās Jeļena.

Jaunā sieviete uzsver, ka vīrietim jābūt īstam džentlmenim un viņš nedrīkst lietot necenzētus vārdus - tas uzreiz mazina vīrieša vērtību viņas acīs."Izskatam nav nozīmes - svarīgs ir seksīgums, un nekas nav seksīgāks par vīrieša rokām un prātu, jo ar attiecīgu izdomu vīrietis spēj pakļaut sievieti," informē Jeļena.

"Lai mani iekarotu, puisim bieži jādāvina baltā šokolāde ar riekstiem. Man kā radošam cilvēkam nepieciešama šokolāde, un tieši šādu šokolādes veidu es dievinu," iekarošanas noslēpumu atklāj Jeļena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!