Foto: DELFI
Lai paspilgtinātu un akcentētu savu koptēlu, viens no iecienītākajiem aksesuāriem vasarā ir saulesbrilles. Arī pašmāju slavenības un populārie cilvēki iecienījuši brilles, kuras ne tikai pasargā acis no saules spožajiem stariem, bet arī kalpo kā stila elements un statusa apliecinājums.

Viens no populārākajiem latviešu modes blogeriem Deniss Ševeļovs sarunā ar DELFI Izklaide komentē populāro Latviešu saulesbriļļu izvēli. Kā izrādās, tautieši ir gana stilīgi un modīgi.

"Briļļu modē nezūdoša klasika ir aviatoru stila modeļi. Par to var runāt bezgalīgi. Tiesa, jāatzīst, ka Lingita Lina Bopulu šoreiz izvēlējusies ne pārāk veiksmīgu modeli. Lai gan viņa ir skaista meitene, es ieteiktu valkāt lielākas brilles, kuru forma ietu unisonā ar viņas uzacīm. Rekomendēju nedaudz tonētas lēcas, lai var redzēt Lingitas burvīgās acis.

Savukārt Samanta Tīna atradusi izcilas aviatoru tipa saulesbrilles, kuras viņai izskatās lieliski. Carrera zīmola brilles Samantai, kura ir ļoti izskatīga sieviete, piestāv izcili!" savus komentārus sniedz Deniss.

Atzinīgus vārdus par saulesbriļļu izvēli modes blogeris velta arī dziedātājam Roberto Meloni, kurš izvēlējies Ray Ban zīmolu. Lai gan pats Deniss atzīst, ka šis zīmols viņu īsti neuzrunā, Meloni brilles izskatās un piestāv labi.

Par gana modīgu Ševeļovs atzīst arī skaistumkonkursu rīkotāju Intu Fogeli - lai gan ikdienā Inta neesot zināma kā stila ikona, saulenes viņai esot varenas.

Deniss pastāsta, ka šobrīd modē atgriežas deviņdesmitie. Šāda stila saulesbrilles izvēlējusies arī televīzijas raidījumu producente Iveta Feldmane.

"Lai gan deviņdesmitie gadi atgriežas modē, un mani tas priecē, Ivetai stilu nav izdevies ieturēt līdz galam. Taču ir skaidrs, ka viņa atpūšas pludmalē, un galvenā briļļu funkcija ir drošība, tāpēc izvēlētas sportiskas saulesbrilles, kas aizsargā pret UV stariem," saka modes blogeris.

Savukārt LieneCandy šoreiz izvēlējusies brilles, kuru ietvari ir bēšīgi rozā krāsā. Pēc modes blogera vārdiem, šis tonis bija pagājušās sezonas aktualitāte, taču koptēls ir ļoti labs, jo dziedātāja nesen atsvaidzinājusi savu matu krāsu, kas šobrīd izceļ Lienes skaistumu, tādēļ šāda izvēle ir piedodama.

Savukārt atzinīgākos vārdus par saulesbriļļu izvēli Deniss velta starptautisko sabiedrisko attiecību speciālistei Gunai Leiškalnei-Rokk un hokeja trenerim Oļegam Znarokam.

"Viens no iemesliem, kāpēc ar Gunu esam tik labi draugi, ir viņas stilīgums un labā gaume. Gucci saulesbrilles sevī apvieno trīs šīs sezonas must-have: caurspīdīga plastmasa, koši dzeltena krāsa un, protams, viegli tonētas lēcas, kas ir apaļā formā.

Savukārt Znaroka kungam brilles izskatās kā nozīmīgs stila elements. Manuprāt, Oļegam šīs brilles ir mīļākais priekšmets garderobē. Skaidrs, kāpēc. Šīs saulesbrilles ieturētas, vīrišķīgas un bezgalīgi stilīgas. Ja gribat mantu uz mūžu, iesaku izvēlēties metāla ietvarus," noslēgumā saka Deniss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!