Foto: DELFI

Slavenais latviešu basketbolists Kaspars Kambala (attēlā), kura ķermeni jau rotā vairāki iespaidīgi zīmējumi, uzsācis vērienīgu tetovēšanās kūri mēneša garumā, kuras ietvaros visu savu labo roku apzīmēs ar jauniem attēliem.

Kā jau pēdējā laikā ierasts, arī populārais basketbolists par saviem plāniem sabiedrību informējis fotovietnē Instagram, publicējot bildi no iespaidīgā tetovējuma tapšanas aizkulisēm.

"Esam sākuši darbu... Visa mēneša garumā tetovējumi, kuri ir uz manas labās rokas, tiks sapludināti kopā ar vairākiem jauniem zīmējumiem, kuri atspoguļos manu dzīvesstāstu līdz šim," savus Instagram sekotājus informējis Kambala.

Starp jaunajiem zīmējumiem atrodams būs arī Mikipeles attēls, kuru basketbolists nolēmis iemūžināt uz sava ķermeņa, jo bērnībā tas bijis viens no iecienītākajiem tēliem, kuru viņš visai bieži zīmējis savai vecmāmiņai.

Basketbolista ķermeni jau rotā vairāki tetovējumi, kuriem ir simboliska nozīme, piemēram, uz Kambalas labās rokas iemūžināts viņa brāļa Kristapa vārds, kurš pēc ilgstošas cīņas ar slimību nomira 2003. gadā.

Savukārt uz Kaspara kreisās rokas attēlots drakonam līdzīgs dzīvnieks, tiesa, zem šī zīmējuma reiz bija basketbolista bijušās sievas Džesikas vārds.

Savukārt uz Kaspara labās rokas pleca iemūžināts viņa un mīļotās sievietes Tifānijas savienībā dzimušās meitiņas Mikeilas Annas Marijas portrets, kuras dzīvībiņa aprāvās 2009. gada decembrī, vien piecus mēnešus pēc mazulītes nākšanas pasaulē, bet sportista muguru rotā frāze Dievs pasargā, zem kuras uztetovētas plaukstas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!