Foto: Privātais arhīvs

Kanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" otrdien viesojas bokseris Kaspars Kambala, kur pastāsta par dažādiem aspektiem viņa un jaunās draudzenes Olgas dzīvē.

Kambala iepriekš vairākkārt baudījis greznu dzīvi un bagātības saldos augļus. Taču tikpat nesaudzīgi viņu dzīve arī "situsi", liekot smagi pārdzīvot gan sava bērniņa un brāļa nāvi, gan būt lieciniekam, kā aizsaulē aiziet tuvs draugs.

Piedzīvotais licis ar citādākām acīm paraudzīties uz attiecībām ar sievietēm – Kaspars atzīst: viņš beidzot izbauda to, ka blakus ir patstāvīga sieviete, kura pati pelna un spēj sevi nodrošināt, un "viss ir jānoklāj tikai viņam."

"Es nebūšu nekāds "sugar daddy" ("cukurtētiņš – red.). Es došu tikai tāpēc, ka gribu dot, nevis tāpēc, ka man vajag dot," viņš skaidro.

Vaicāts, cik viegli vai grūti Kasparam bijis pieņemt Olgas bērnus, viņš saka – sieviete ar bērniem viņu nekad nav biedējusi. "Es nezinu, ko man pieņemt. Bērni ir forši un man viņi patīk. Man patīk ar viņiem komunicēt. Ko tur pieņemt vai nepieņemt? Man jau nav jānāk mājās un jāmaina autiņi," saka Kambala un bilst, ka mīļotajai labprāt dod kādu padomu bērnu audzināšanas jautājumos, taču visādi citādi cenšas nejaukties viņas attiecībās ar bērniem.

Jāpiebilst, ka uzņēmēja Olga Grinčenko-Pacijeno Kambalas dēļ šķīra savu 16 gadus ilgušo laulību, kurā piedzimušas trīs meitas. Abiem ir bērni no iepriekšējām attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!