Foto: Privātais arhīvs
Populārā Ukrainas influencere Sofija Stužuka, kuru kara bēgļu gaitas atvedušas uz Latviju, pagājušajā nedēļā paziņoja, ka izjukušas viņas attiecības ar Latvijas iedzīvotāju Antonu. Vīrietis pateica, ka mīlēs daiļo Sofiju mūžīgi, taču kopīga nākotne abiem nav iespējama. Nu Stužuka atbildējusi uz savu fanu jautājumiem, paskaidrojot, kā tas notika.

27 gadus vecā ukraiņu daiļava, kuru viņas dzimtenē zina visi, kopš marta uzturas Latvijā un mīt īrētā namā Jūrmalā, ko viņai sarūpēja Latvijas mīļotais – izskatīgais Antons, ar kuru viņa bija kopā kopš pērnā gada oktobra. Saulgriežos Stužuka publiskoja mīlas pilnu foto ar puisi, bet jau Jāņu rītā rūgti raudāja – Antons viņu pametis.

Stužuka ir trīs bērnu māte un arī pēc šķiršanās turpina mitināties Jūrmalā. Kā skaidro influencere, Latvijā viņa plāno palikt vismaz līdz septembrim (visticamāk, to paredz īres līgums), bet tālāk apcer citas vietas – Bali, Dubaiju. Taču viņa pieļauj, ka varētu arī palikt Latvijā ilgāk, ja atradīs saviem bērniem piemērotu izglītības iestādi.

Atbildot uz fanu jautājumiem – un Stužukai instagramā ir vairāk nekā pieci miljoni sekotāju –, influencere atklāj, ka Antons patlaban ir aizlidojis no valsts, taču solījis par viņu un mazajiem turēt rūpi arī turpmāk. Piemēram, palīdzot saimnieciskajos jautājumos savrupnamā.

Tāpat viņa paskaidroja, ka punktu attiecībām pielikusi "viena nopietna saruna par dzīvi". Tieši tā izšķīrusi šīs mīlestības likteni. Vaicāta, vai skaistule piedotu Antonam, ja viņš tomēr nolemtu atgriezties viņas skavās, Stužuka saka: "Man nemaz nav, ko piedot. Mani neabižoja, pāri nedarīja. Mēs tikai parunājām un tika pieņemts lēmums. Bet jūtas man ir spēcīgas un tik ātri tās nepazudīs. Šobrīd vispār neko nesaprotu un neplānoju, jūtos kā bezizejā."

Uz dzimteni viņa nedosies, kamēr tur nebūs pilnībā droša atgriešanās bērniem. Tieši bērnu drošība arī bijis galvenais iemesls, kāpēc skaistule, karam sākoties, automašīnā izceļoja no Ukrainas. Iepriekš uzsākto attiecību dēļ viņai bija, kurp doties – uz Latviju pie sava Antona. Viņa īpaši novērtē, ka Latvijā lielākoties saprot krievu valodu, kā arī viņa šeit jūtas gana atpazīstama persona. "Es nepazudīšu," saviem faniem saka Stužuka.

Stužuka ir digitālā satura autore ar desmit gadu stāžu. Satura veidošana ir arī galvenais viņas ienākumu avots; Stužuka strādājusi arī par modeli, tostarp vairākkārt pozējusi Ukrainas "Playboy" vākam. Viņai aiz muguras ir sešus gadus ilgusi laulība ar Ukrainā labi zināmo fitnesa skaistuli un influenceri Dmitriju Stužuku, kura mūžs aprāvās 33 gadu vecumā Covid-19 dēļ. Stužuku laulība tika šķirta īsi pirms tam; abu kopdzīvē piedzima trīs bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!